Zašto je logo i vizualni identitet tvrtke bitan?

Logotip ili logo je lice vašeg poduzeća koje gradi odnos i povjerenje između Vas i Vaših korisnika.

grafička izrada identiteta vizualnog

Izrada logotipa odnosno dizajn logotipa je vrsta primijenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Naš grafički dizajner je stručna osoba koja će Vašu poruku ili Vaš smisao poslovanja ili Vaš logotip oblikovati ili dizajnirati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljanoj publici, ali i što većem broju ljudi. Dizajn ili oblikovanje je upravo ono što ostavlja prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce.

Psihologija stvaranja logotipa

Postoje određeni psihološki procesi koji se odvijaju u mozgu kupaca (potrošača) kad prvi put uoče logo određenog poduzeća. Svjesno ili podsvjesno donosi odluku o kupnji ili stvara interes prema brandu koji mu se sviđa. Ovisno o sloganu s kojim se može poistovjetiti, bojom koja mu se sviđa ili tipografijom koju je odmah zapamtio, kupac donosi odluku.

Mi znamo kako tu odluku okrenuti u Vašu korist. Obrate nam se s povjerenjem i stvorite jedinstveni brend Vašeg poduzeća. 

 

Saznaj besplatno koji je Vaš najbolji oblik tiskovne promocije?

Ispuni kviz i besplatno saznaj koji je tvoj najbolji oblik tiskovne promocije vlastite firme/branda/ideje.

Ispuni kviz