Svaki naš klijent i njegove ideje su za nas novi PROJEKT

Pogledajte neke od naših radova i javite nam se kako bi zajedno stvarali vaš brend!

PROJEKT ZVJERINJAK

- korištene tehnologije brendiranja: štik (strojni vez), sitopreslikač

Zvjerinjak d.o.o.

Za klijenta Zvjerinjak i njegove zaposlenike napravili smo brendiranje majica i softshell prsluka.

Na softshell prsluke napravili smo brendiranje putem dvije tehnologije: sitopreslikač i strojni vez. Na prednju stranu prsluka napravili smo decetni logo u crvenom koncu s tehnikom strojnog veza, dok smo na zadnju stranu napravili tisak u boji s tehnikom termo transfernog sitopreslikača. Istaknuli smo klijentov logo, slogan te web stranicu.

Zvjerinjak - detaljnije o projektu

PROJEKT IN2

- korištene tehnologije brendiranja: sublimacijski tisak

IN 2 Grupa

Za vodeću softversku grupaciju u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, IN2 grupa , izradili smo kreativne podloške za miš s tiskom.

Podloge za miš su neizostavni dio svakog radnog stola. Računalo nam je sve bitnije za svakodnevno funkcioniranje te je podloga za miš s tiskom ujedno i vrlo korisna marketinška promocija.
Tehnika brendiranja korištena je visokokvalitetni sublimacijski tisak pod temperaturom. Danas su podloge izrazito učinkovita promocija vašeg brenda iz razloga što se vaš logo i druge promo poruke stavljaju direktno u privatnu zonu potrošača.

Na radnim stolovima i stolovima za učenje podloga je efikasna promocija zbog blizine očiju i pogleda.

IN2 grupa - detaljnije o projektu

PROJEKT TOLA INDUSTRIJSKA VRATA

- korištene tehnologije brendiranja: štik (strojni vez), sitotisak, sublimacijski tisak, digitalni tisak na tekstil, UV tisak, offset tisak, laserski tisak.

Tola industrijska vrata d.o.o.

Za klijenta Tola - Industrijska i garažna vrata napravili smo kompletan vizualni identitet tvrtke.

Prije same izrade proizvoda napravili smo grafičku doradu loga te grafičke izrade željenih proizvoda i računalnu simulaciju loga na naručenim artiklima. Koristili smo razne tehnologije i tehnike aplikacije logotipa i drugih poruka kao što je web stranica klijenta www.tola.hr na željene pozicije.

Tola d.o.o. - detaljnije o projektu

PROJEKT TERMO USLUGE

- korištene tehnologije brendiranja: digitalni tisak na tekstil, UV tisak, laserski tisak.

Termo usluge j.d.o.o.

Za Termo Usluge napravili smo grafičku doradu logotipa, oslikali smo kombi PVC folijama, odradili smo color tisak na bijele majice te smo napravili nove vizitke i natpisne ploče.

Koristili smo tehnike digitalnog tiska za tisak PVC folija za kombi te za vizitke. Aluminijske natpisne ploče napravili smo na UV Mimaki printeru.

Termo usluge j.d.o.o. - detaljnije o projektu

PROJEKT JEDRINA D.O.O.

- korištene tehnologije brendiranja: sublimacijski tisak, digitalni tisak na tekstil, UV tisak, laserski tisak.

Jedrina d.o.o.

Za novo bjelovarsko poduzeće Jedrina odradili smo tisak informativnih tabli od pjenastog PVC-a (forexa) na našem Mimaki 6042 UV printeru.

Napravili smo tisak na PVC naljepnicu za poklon pakete i za ulaz u tvrtku na našem Ricoh laseru i na Fujifilm velikoformatnom printeru. Također odradili smo tisak na šalice pomoću sublimacijske tehnologije. Pamučne vrećice odradili smo pomoću tehnologije direktnog tiska na tekstil na DTG Ricoh prineru i letke za kafiće smo odradili na Ricoh laser digitalnom printeru.

Jedrina d.o.o. - detaljnije o projektu

OPĆINA VELIKA PISANICA

- korištene tehnologije brendiranja: velikoformatni UV tisak

Općina Velika Pisanica

Za općinu Velika Pisanica odradili smo oslikavanje novoizgrađene pozornice sa PVC folijama na našem FujiFilm Acuity LED 1600 II UV printeru.

Uz tisak odradili smo i montažu PVC folija na pozornicu te smo ju ukrasili sa slikom najdužeg sela u hrvatskoj. Naselje Velika Pisanica duga je čak 13 km, te se time smatra najdužim selom u Hrvatskoj.

AUTOŠKOLA RALLY

-korištene tehnologije brendiranja: laserski tisak, sitotisak

Autoškola Rally

Za klijenta Autoškola Rally napravili smo prigodan novogodišnji promo poklon.

Prije same izrade kalendara i notesa napravili smo grafičku obradu te računalnu simulaciju loga na naručenim artiklima. Odradili smo full color tisak na trodjelne zidne kalendare koji su pakirani u odgovarajuće vrećice. Kako bi poklon kompletirali napravili smo i prigodni notes s dugotrajnim sitotiskom loga. Notes dolazi s kemijskom olovkom.

NAVALIS D.O.O.

-korištene tehnologije brendiranja: digitalni UV-LED tisak, offset tisak, digitalni laserski tisak

Navalis d.o.o.

Za klijenta Navalis d.o.o. napravili smo prigodnu novogodišnju promociju.

Prvotno smo napravili grafičku pripremu personaliziranog spiralnog notesa. Notes je kompletno personaliziran po željama klijenta. Korice s unutarnje i vanjske strane napravljene su na offset tehnologiji tiska, dok su listovi napravljeni na laserskoj tehnologiji tiska. Prije same izrade notesa napravljena je grafička simulacija. Također odradili smo i uv led digitalni tisak na kemijske olovke i upaljače.

FEJ J.D.O.O.

-korištene tehnologije brendiranja: digitalni UV-LED tisak, laserski tisak, DTG tisak na tekstil, štik (strojni vez) na jakne

Fej j.d.o.o.

Za klijenta Fej j.d.o.o. napravili smo kompletan vizualni identitet i web stranicu.

Naš dizajner napravio je unikatni logo sa znakom čuvenog automobila koji predstavlja brend trgovanja s automobilima i autodijelovima. Za klijenta smo odradili grafičku izradu i tisak posjetnica (vizitki) na laserskoj tehnologiji. Napravili smo mu dvije display table za predstavljanje fizičke lokacije poduzeća. Display table su napravljene od folije koja propušta svjetlost kako bi se tabla i po noći kvalitetno vidjela. Napravili smo i malu aluminijsku tablu i bijele majice s DTG tiskom.

Trebaš brendiranje tvrtke?

Nisi siguran kakav oblik brendiranja tvom poduzeću treba? Javi nam se i naš stručan tim će ti pružiti besplatan savjet unutar 24 sata.

Pošalji upit