Otvarate novo poduzeće ili trebate rebranding?

Nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu za sve vaše potrebe.

Pošalji upit

Otvarate novo poduzeće ili trebate rebranding?

Nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu za sve vaše potrebe.

Pošalji upit

Naš tim od 11 ljudi više od 29 godina pruža tržištu sve potrebno za poslovanje na jednom mjestu po pristupačnim cijenama i brzim rokovima isporuke. Saznaj više ispod što radimo.

Usluge tiska i grafičkog dizajna

U mogućnosti smo izraditi kompletan izgled vašeg branda. Od početne točke osmišljavanja i dizajniranja logotipa do tiska vizitki, letaka, blokova za pisanje, memoranduma, kuverti, kemijskih olovaka, kalendara, vrećica, šalica, brošura, naljepnica, majica, kapa. radne odjeće, oslikavanja izloga, vozila. Prije samog tiska ili štika šaljemo kupcima grafičku vizualizaciju na odobrenje.

KONTAKTIRAJ NAS!

Izrada web stranica

Izrađujemo responzivne web stranice sa pripadajućim sadržajem po principu ključ u ruke. Na jednom mjestu stvaramo sadržaj, fotografije i koncept web stranice. Svaka web stranica ima svoje ciljeve i nekoliko mail adresa. Svojim klijentima slažemo i mail automatike primanja i slanja mailova. Web stranica danas više nije niti produžena vizitka ona je nužan alat predstavljanja svake tvrtke.

KONTAKTIRAJ NAS!

Informatička oprema I uredski materijal I sredstva za čišćenje

Posjedujemo po pristupačnim cijenama široku ponudu informatičke opreme, uredskog materijala te sredstava za čišćenje. Od informatičke opreme u ponudi imamo različite vrste laptopa, računala, tipkovnica, ekrana, i sl. Od uredskog materijala u ponudi imamo tinte, tonere, papire, registratore, spajalice, signire, fascikle, sredstva za čišćenje, wc papire i razni drugi.

KONTAKTIRAJ NAS!

Poslovno-knjigovodstvena aplikacija IFAS

IFAS je poslovno-knjigovodstveni aplikacijski sustav za potporu poslovnih procesa trgovačkih društava i obrtnika bez obzira na njihovu djelatnost, veličinu i instaliranu informatičku opremu. IFAS Vam omogućuje vođenje poslovnih knjiga za sve vrste poslovnih jedinica i udaljenih lokacija u vašem poduzeću s mogućnošću sinkronizacije i razmjene podatke putem interneta i drugih medija po izboru. Aplikacija se sastoji od od različitih ali povezanih modula.

KONTAKTIRAJ NAS!

Usluga promidžbe na društvenim mrežama

Dugogodišnjim iskustvom na poslovnom tržištu uvidjeli smo da bez kvalitetne marketinške promocije nije moguće opstati na tržištu. Upravo zbog toga u svojoj ponudi nudimo usluge pisanja sadržaja te oglašavanja na društvenim mrežama. Specijalizirani smo za Facebook, Instagram, Linkedin, Google My business kanale digitalne promidžbe. Danas u doba internetu revolucije i digitalnih tehnologija nužno je biti prisutan na internetu.

Kontaktiraj nas!

Zašto odabrati nas?

29 godina tradicije

Obiteljska tradicija i pouzdanost poslovanja od 1992. godine.

Više od 1000 zadovoljnih kupaca

Svakodnevno opslužujemo sa vlastitim asortimanom proizvoda više od 1000 poslovnih subjekata.

14 tiskarskih mašina

Posjedujemo širok spektar različitih znanja i tehnologija te smo u mogućnosti odraditi i najzahtjevnije izrade tiska.

Besplatna brza dostava

Mogućnost besplatne brze dostave na području cijele hrvatske.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.