Majice za maturante i osmaše!

Iskoristi super cijene i pogodnosti.

Saznaj više!

Maturanti ili osmaši tražite majice za zadnji dan škole? Kod nas možeš otisnut natpis ili ilustraciju u jednoj ili više boja! 😊💥

OPCIJA 1: majica s prednjim i stražnjim tiskom + nadimak

Najpopularnija majica za maturante je opcija prednjeg i stražnjeg tiska s nadimkom. U mogućnosti smo tiskati u neograničenom spektru boja vaše natpise ili slike. Uz svaku majicu dobivaš zviždaljku, marker za razred te majicu za razrednika/cu. Više o gratisima i majicama pogledaj ispod.

Narudžbu ili pitanje možeš pustit preko web forme koja se nalazi na dnu stranice. Požuri s narudžbom majica za maturane, dok su još dostupne sve boje i veličine!

Naruči majice

OPCIJA 2: majica s prednjim tiskom + nadimak

Druga popularna opcija tiska za maturante je majica s prednjim tiskom i tiskom nadimka. Po pitanju tiska nemamo ograničenja. Tiskamo natpise ili ilustrijacije u jednoj ili više boja po istoj cijeni. Uz svaku majicu dobivaš zviždaljku, marker za razred te majicu za razrednika/cu. Detaljnije o ponudi saznaj ispod.

Narudžbu ili pitanje možeš pustit preko web forme koja se nalazi na dnu stranice. Požuri s narudžbom majica za maturane, dok su još dostupne sve boje i veličine!

Naruči majice

Što dobivaš besplatno kod nas?

Za sve narudžbe majica za maturante osigurali smo besplatne zviždaljke, marker po razredu i majicu za razrednika. Ali to nije sve! Na području Bjelovarsko-bilog. županije imate i besplatnu dostavu. Za ostatak RH dostava je 6 €.

Naša misija je da vaša norijada bude nezaboravna, pa smo osigurali ove dodatke kako biste proslavili zajedno s razredom. Ne čekajte, naručite danas i osigurajte svoje besplatne poklone i super cijene!

Naruči majice

Širok izbor boja majica za maturante

U ponudi imamo više od 30 boja u ponudi za ovogodišnje maturante od benda Gildan. Izrađene od 100% pamuka težine 153 grama, naše majice jamče udobnost i trajnost. S mekanim dodirima i ojačanim ovratnikom i ramenima, pružaju vam nevjerojatan osjećaj udobnosti.

Certifikati poput WRAP-a, SEDEX-a i OEKO-a potvrđuju visoku kvalitetu koju nudi naša kolekcija majica.
Više o dimenzijama samih majicama te cerftifikatima ispod na linku.

Gildan majice letak

Često nas maturanti pitaju

Na linku ispod imaš česta pitanja i odgovore koje nam maturanti postavljaju. Imaš otprilike 20-ak pitanja i odgovora koja muče maturante prilikom naručivanja majica.
Ako imaš kakvo drugo pitanje ili nedoumicu slobodno nas kontaktiraj! Možeš nas uživo doći pitati na adresu Josipa J. 10A u Bjelovaru ili nas kontaktiraj preko e-maila na info@ejura.hr ili na 099/592-3893.

S veseljem izrađujemo majice za vaš zadnji dan škole.

PITANJA I ODGOVORI

Imaš pitanje za nas?

Želiš naručiti majice za svoj razred ili imaš pitanje za nas? Zanimaju te druge opcije tiska ili imate razvijenu posebnu ideju?

Kontaktiraj nas, naš tim odgovoriti će ti na sva pitanja u najkraćem mogućem roku te otkloniti sve nedomice vezane uz izbor majice i tisak. S veseljem izrađujemo sve vaše majice.

BTW, požuri s javljanjem jer kraj školske godine se bliži.

Kontaktiraj nas!

Zašto eJura Design&Print?

30 godina tradicije

Obiteljska tradicija i pouzdanost poslovanja od 1995. godine.

Povoljne cijene

Odlične cijene za 100% pamučne majice s tiskom.

Brza izrada

Majice za osmaše i maturante u kratkom roku mogu biti u vašim rukama.

100% sigurna kupnja

Plaćate po ponudi cijeli iznos (avansna uplata)
ili 50% unaprijed te razlika po isporuci.

Ako ti je lakše uživo naručiti - posjeti nas! 😊

Naša prezentacija ponude nalazi se na adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru. Neobveznu prezentaciju dogovorite prethodno telefonom ili putem e-maila. Radno vrijeme je svakim radnim danom od 07 do 16h te subotom od 08 do 14h. Željno vas iščekujemo! Nemojte čekati zadnji trenutak te na vrijeme naručite svoje majice za norijadu.

GDJE SMO?

Imaš pitanje ili želiš naručiti majice?

Javi nam se kroz online formu.

Čim ispuniš formu naš tim će ti se javiti s odgovorom na pitanje ili s obrascem za narudžbu majica.