11 stručnih zaposlenih radnika

Naš tim vrijednih zaposlenika broji 11 ljudi.
S ponosom se možemo pohvaliti da neki od naših zaposlenika su sa nama od samog osnutka tvrtke (1992.g.). Ulažemo konstantno u edukacije naših radnika i sudionici smo svih vodećih svjetskih sajmova tiska i grafičke industrije.


Povjerite nam vaše tiskovne promocijske projekte i nemojte brinuti o realizaciji.
Vaš Hard Jura

Pošalji upit za izradu

Posjet Viscom sajmu u Italiji 2019. godina

Posjetili smo sajam tiska i grafičke industrije u Milanu 11,12. listopada. U dvodnevnom razgledavanju saznali smo sve potrebne informacije i educirali se o najnovijim tehnologijama na tržištu tiska i grafičke industrije.

Karijera kod nas

Smatrate da ste kvalitetna i ambiciozna osoba koja bi se uklopila u korporativnu kulturu tvrtke Hard Jura d.o.o. Spremni ste sa svojim znanjima i vještinama učiniti neke pozitivne pomake u tvrtci, pošaljite nam opću prijavu sa životopisom i sa objašnjenjem "zašto vi mislite da biste trebali raditi kod nas". Za sada nemamo otvorene natječaje za posao, no ukoliko mislite da biste se uklopili u našu kulturu poslovanja i ukoliko ste spremni učiti i razvijati se, te to svoje znanje stjecati i širiti unutar naše tvrtke Hard Jura i naših 4 glavnih radnih segmenata poslovanja- programiranje, grafički dizajn, operativni rad na digitalnim printerima, prodaja, marketing, financije.

Ukoliko trenutno nije otvoren natječaj koji odgovara Vašem profilu, ali želite se prijaviti za posao kod nas, možete poslati opću prijavu na mail koji se nalazi ispod u prilogu stranice ili poslati informativno poruku u formi stranice.

Pridružite nam se!