📢Narudžbe za maturantske majice primamo do 15.05.

Kako bismo osigurali da vaši posebni trenuci budu zaista nezaboravni, naša tiskara nudi raznolike mogućnosti tiska i personalizacije majica koje će odgovarati vašem ukusu i stilu. Ali, budite brzi jer se približava rok za narudžbe!

Četri godine gimnazija a idalje ne pismeni

‼️ Do 15. svibnja primamo narudžbe za maturantske majice, ali imajte na umu da bismo zbog velikog interesa mogli zatvoriti mogućnost primanja narudžbi i ranije. Također, osmaši i četvrtaši, ne čekajte predugo s narudžbom kako biste osigurali svoje posebne majice na vrijeme.

Što nas izdvaja od drugih? Prije svega, nudimo najpovoljnije cijene obostranog tiska, uz mogućnost personalizacije nadimka. Za dodatnih +0,5 eura, možemo otisnuti i personalizirani broj iz imenika, a ako želite nešto dodatno na ramenima, tu je opcija s dodatnih +1,5 eura.

Vizual koji prezentira prednji i stražnji tisak s tiskom nadimka za maturante

Ali to nije sve! Svi koji naruče majice kod nas dobivaju BESPLATNO majicu za razrednika, zviždaljke i marker kako bi njihovi posebni dani bili još zabavniji i posebniji.

Sve pogodnosti koje maturanti dobivaju besplatno uz majice

A što je s dostavom? Za stanovnike Bjelovarsko-bilogorske županije, dostava je potpuno besplatna. Za ostatak Hrvatske, dostavljamo GLS kurirskom službom po cijeni od samo 6 eura.

Ne dopustite da vam posebni trenuci ostanu nezabilježeni. Naručite svoje personalizirane maturantske majice na vrijeme i učinite svoj oproštaj od školskih dana još posebnijim! Naruči na ovom linku ovdje, a ako nema opcije koja tebe interesira javi nam se na mail.