PRONAĐI SVE ZA ŠKOLU U HARD JURI!

Saznaj ispod naše pogodnosti i posjetite nas.

Više od 15 godina primamo narudžbe školskih knjiga i opremamo školarce!

Potpuno omotane knjige

Jedini na području Bjelovara i okolice potpuno omotavamo vaše knjige. Usluga omotavanja je besplatna te se dobiva uz kupnju omota. Cijena omota u Hard Juri iznosi 4kn/po kom (0,53 eur/po kom). Omogućavamo svima kad dobiju udžbenike da kod nas besplatno uz kupnju omota, omotaju svoje knjige. Omote za knjige koje dobijete možete jedino kupiti na način da ih donesete kod nas u knjižaru te da ih mi odma omotamo.

Posebne cijene na školski pribor i torbe

Svima koji naručuju knjige kod nas ili koji plaćaju gotovinom odobravamo -10% popusta na već povoljne cijene školskog asortimana. U Hard Juri možete pronaći sav potreban školski pribor koji vam je potreban. Ako vam je potrebna nova torba ili ruksak? Bez brige budite imamo širok izbor raznih brendova u ponudi. Modeli su ograničeni stoga na vrijeme kupite svoju torbu ili ruksak. Omogućavamo i plaćanje na rate!

Poklon pamučni ruksak s iznenađenjem! 🎁

Kupuj u Hard Juri i ostvari brojne pogodnosti! Za svakih potrošenih 200 kn (26,54 eur) na asortimanu školskog pribora dobivate na dar pamučni ruksak s posebnim iznenađenjem. Ruksak je idealan za tjelesni, odlazak na izlet, a u sebi krije i dodatni poklon! Pogodnost dobivanja ruksaka traje do 10. 09. 2022. godine i odnosi se samo na asortiman školskog pribora, torbi i ruksaka. Za svaki iznos kupnje od 200 kn (26,54 eur) dobivate svoj pamučni ruksak.

Primamo narudžbe za školske knjige!

Dragi naši školarci i roditelji, molimo vas da dođete spremni naručiti svoje udžbenike i radne bilježnice te pripremite popis istih kako bismo brzo i bez greške kreirali narudžbu. Vidimo se na našoj adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru! Naš tim vam stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u realizaciji narudžbi.

Posjetite nas! 😊

Knjižara Hard Jura nalazi se na adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru. Za sad naše radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 07-16h te subotom od 08-14h. Pred početak škole za vas uvijek produžimo radno vrijeme, no to ćemo na vrijeme obznaniti.
Opremite se za školu prije gužvi i na vrijeme. Naše ljubazno i stručno osoblje kroz godine rada upoznalo je što školarcima sve treba te smo pripremili #svezaškolu na jednom mjestu uz brojne pogodnosti. Klikom na gumb ispod saznaj točno gdje smo.

GDJE SMO?