Sve za školu pronađi u Hard Juri! 🎒📚

Uskoro i novi web shop specijaliziran za školski pribor, torbe i ruksake.

Više od 15 godina primamo narudžbe školskih knjiga i opremamo generacije školarce!

DOBITNICI NAGRADNE IGRE🎁

Nakon sretnog izvlaćenja, konačno smo došli do trenutka kada možemo objaviti sretne dobitnike naše nagradne igre! 🙌🏆 Hvala svima koji u Hard Juri rješavate sve svoje školske brige. Bez vas, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Naše sretne dobitnike možete saznati na linku stranice ispod.

Čestitamo svim dobitnicima! 🥳🎉

DOBITNICI 🌟🎉

Potpuno omotane knjige📚

Jedini na području Bjelovara i okolice potpuno omotavamo vaše knjige. Usluga omotavanja je besplatna te se dobiva uz kupnju omota. Cijena omota u Hard Juri iznosi 0,60 eur/kom (4,52 kn/po kom). Omogućavamo svima kad dobiju udžbenike da kod nas besplatno uz kupnju omota, omotaju svoje knjige. Omoti su tu kako bi zaštitili vaše knjige od neželjenih ogrebotina i trganja.

Iskoristite posebne cijene! 📢

Svima koji naručuju knjige kod nas ili koji plaćaju gotovinom odobravamo -10% popusta na već povoljne cijene školskog asortimana. U Hard Juri možete pronaći sav potreban školski pribor koji vam je potreban. Ako vam je potrebna nova torba ili ruksak? Bez brige budite imamo širok izbor raznih brendova u ponudi. Modeli su ograničeni stoga na vrijeme kupite svoju torbu ili ruksak. Omogućavamo i plaćanje na rate!

🌟 Primamo narudžbe za školske knjige!

Dragi naši školarci i roditelji, molimo vas da dođete spremni naručiti svoje udžbenike i radne bilježnice te pripremite popis istih kako bismo brzo i bez greške kreirali narudžbu. Vidimo se na našoj adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru! Naš tim vam stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u realizaciji narudžbi.

Posjetite nas! 😊

Knjižara Hard Jura nalazi se na adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru. Za sad naše radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 07-16h te subotom od 08-14h. Pred početak škole za vas uvijek produžimo radno vrijeme, no to ćemo na vrijeme obznaniti.
Opremite se za školu prije gužvi i na vrijeme. Naše ljubazno i stručno osoblje kroz godine rada upoznalo je što školarcima sve treba te smo pripremili #svezaškolu na jednom mjestu uz brojne pogodnosti. Klikom na gumb ispod saznaj točno gdje smo.

GDJE SMO?