Znate što Vam od tiska treba?

Ispunite formu za naručivanje i ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili zahtjeva slobodno nam se obratite na broj telefona 043/221-300. Pregledat ćemo vašu narudžbu i u kratko vrijeme odgovoriti vam sa svim potrebnim informacijama za dovršavanje Vašeg tiska.

Zašto je tiskovna promocija poduzeća bitna?

Bez obzira da li ste mikro, malo, srednje ili veliko poduzeće morate svoju ideju ili poslovnu priču na što učinkovitiji i efikasniji način prenijeti do vaše ciljane skupine potrošača. Upravo u tom dovođenju i komuniciranju informacije o tome čime se vi bavite i koji problem vi rješavate potrošačima, efikasna tiskovna promocija je najzaslužnija za to. Dovođenje novih kupaca i zadržavanje zadovoljnih postojećih kupaca je glavni cilj marketinške promocije i u tome Vam “pažljivo” odabrana tiskovna promocija može uvelike pomoći.

Naruči tisak

Promocija =investicija u novog klijenta

U današnje ubrzanom i globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama sve je teže istaknuti se iz mase i uvjeriti kupce da ste baš Vi pravo poduzeće za rješavanje njihovih problema.
Upravo zbog tih navedenih razloga učinkovita i efikasna tiskovna promocija je jedan od ključnih faktora uspjeha i/ ili neuspjeha određenih tvrtki. Mnoge tvrtke su uvjerene da je promoviranje (reklamiranje) TROŠAK i tu najviše griješe. Promocija je INVESTICIJA u novog klijenta, u novo tržište, u zadržavanje postojećeg klijenta.

Naruči tisak

Oops! We could not locate your form.