Budi u centru pozornosti u 2023. godini!

Prelistajte naše kataloge i opremite se za sezonu darivanja.

Prelistaj

Promo poslovni pokloni idealan su način za istovremeno darivanje te promociju vašeg poduzeća. Kvalitetnim tiskom promo artikli postaju efikasna, hodajuća promocija!

Katalog 1

U katalogu 1 možete pronaći širok spektar promo poslovnih poklona za novogodišnju sezonu darivanja. Sad je vrijeme za odabir promotivnih poklona. Prelistajte našu ponudu i kontaktirajte nas ako imate kakvo pitanje ili ako želite naručiti svoje artikle. Možete i posjetiti naš showroom promotivih artikala u Bjelovaru, na adresi Josipa Jelačića 10A. Katalog 1 promo artikala za sezonu darivanja 2023. možete pogledati klikom na gumb ispod.

Preslistajte katalog (33,8 MB)

Katalog 2

U katalogu 2 možete pronaći širok spektar promo poslovnih poklona za novogodišnju sezonu darivanja. Sad je vrijeme za odabir promotivnih poklona. Prelistajte našu ponudu i kontaktirajte nas ako imate kakvo pitanje ili ako želite naručiti svoje artikle. Možete i posjetiti naš showroom promotivih artikala u Bjelovaru, na adresi Josipa Jelačića 10A. Katalog 2 promo artikala za sezonu darivanja 2023. možete pogledati klikom na gumb ispod.

Preslistajte katalog (127 MB)

Katalog 3

U katalogu 3 možete pronaći širok spektar promo poslovnih poklona za novogodišnju sezonu darivanja. Sad je vrijeme za odabir promotivnih poklona. Prelistajte našu ponudu i kontaktirajte nas ako imate kakvo pitanje ili ako želite naručiti svoje artikle. Možete i posjetiti naš showroom promotivih artikala u Bjelovaru, na adresi Josipa Jelačića 10A. Katalog 3 promo artikala za sezonu darivanja 2023. možete pogledati klikom na gumb ispod.

Preslistajte katalog (108 MB)

Zašto baš eJura Design&Print by Hard Jura

Visoka kvaliteta tiska

Naši strojevi nagrađeni su uglednom EDP nagradom koja ukazuje da su najbolji za direktni tisak na predmete.

Brza isporuka

Zahvaljujući efikasnim proizvodnim strojevima, vlastitoj logistici i lageru sirovine u mogućosti smo isporučivati narudžbe u kratkom roku.

Besplatna grafička simulacija

Bez brige budite za svaku novu narudžbu prije tiska napraviti ćemo računalnu simulaciju vaših naručenih proizvoda.

Višegodišnje iskustvo

Obiteljska tradicija poslovanja od 1992. godine.

Posjetite nas! 😊

Naša prezentacija ponude nalazi se na adresi Josipa Jelačića 10A u Bjelovaru. Bilo bi dobro da svoju prezentaciju dogovorite prethodno telefonom ili putem e-maila. Radno vrijeme kad smo otvoreni za stranke je svakim radnim danom od 07 do 16h te subotom od 08 do 14h. Opremite se na vrijeme za novogodišnju promociju.

GDJE SMO?

Trebate promotivne artikle i uslugu tiska?

Naš tim stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

KONTAKT

PDF katalozi su veliki failovi te bitno je da ste strpljivi u preuzimanju. Ako imate problem da vam se uopće neće učitati niti preuzet onda nas kontaktirajte na info@ejura.hr.