Što pokloniti za Valentinovo 2022. ?

pokloni za valentinovo

Često se pitate što je Valentinovo?

Valentinovo tj. Dan zaljubljenih za neke predstavlja komercijalizirani trik marketinških stručnjaka, drugi ga gledaju kao povod za odlazak na romantičnu večeru, dok neki ovu prigodu koriste kako bi svoju bolju polovicu iznenadile poklonom koji već neko vrijeme želi.

Bez obzira na to volite li 14. veljače koji je usmjeren naglašavanju ljubavi i zaljubljenih, idealan je i za samce, da se sami počaste.

Unatoč novim izazovima u obilježavanju Valentinova 2022. obzirom na trenutnu situaciju, donosimo vam nekoliko zanimljivih opcija kako obilježiti ovaj uvezen, ali svakako zanimljiv dan zaljubljenih.

Ako biste htjeli iznenaditi nekog posebnog na Valentinovom sa jedinstvenim iznenađenjem u ovim okolnostima, a nemate ideju, evo nekoliko prigodnih prijedloga kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice najdraže osobe.

 

Večera za dvoje u najboljem ambijentu

Čak i ako niste vrhunski kuhar, niti posjedujete vještine jednoga sigurni smo kako ćete omiljenim jelom ili kolačem koji ste sami napravili razveseliti svoju posebnu osobu. Kako bi voljena osoba sigurno zapamtila ovaj trenutak dodatno ju iznenadite personaliziranim poklonom, buketom cvijeća ili prigodnom sitnicom.

 

Odlazak u kino

Kako nam je u današnje vrijeme kino jedna od rijetko dostupnih luksuza za izlazak, preporučamo da svoju dragu ili dragog odvedete na predah od stvarnosti. Uz kokice i piće nema boljeg načina za odmor uz dragu osobu.

 

Poklon bon za wellness

Jedan od onih poklona na koje rijetko tko ne ostane oduševljen. Maknite brige s leđa svojoj voljenoj osobi i sebi te se opustite od svakodnevnog stresa.

 

Večer uz filmove i serije u vlastitom domu

Umjesto odlaska u kino ili na večeru organizirajte Valentinovo u home made kinu. Uz kokice, grickalice i sokove sve brige ovog svijeta će se u zagrljaju voljene osobe činiti manje.

 

Personaliziran poklon

Sjetite se svojih najboljih trenutaka i prelijte ih u dugoročnu uspomenu. Kako bi vaši voljeni znali da pamtite i volite sve u vezi njih izradite im posebnu sliku, citat ili vašu pjesmu koju će moći svaki dan pogledati i sjetiti se svega lijepog.  Ako trebaš pomoć, pogledaj našu ponudu poklona s personaliziranim tiskom!

Jedan od tih posebnih poklona iz naše ponude je ovaj ispod na slici. Naš autorski dizajn i natpis “Moj si svemir” dolazi tiskan na pločama a2, a3 dimenzije (ovisno po želji). Svaku ploču personaliziramo s vašim posebnim porukama, inicijalima, imenima i slično.

Ploče velike s personaliziranim tiskom

Sretno Valentinovo svima! 🙂 

Ako vam je bio koristan, podijelite članak!

Pratite naš edukativni blog!